
امور صفر تا صد راه اندازی کافه رستوران مباحث تحقیق و توسعه از اولین قدم سپس ساخت کانسپت و بیزنس پلن و راه اندازی قسمت بار و آشپزخانه و بیکری و ... و آموزش و کنترل کیفی و در نهایت ساخت یک بیزنس قوی در صنف کافه و رستوران به همراه داشته باشد

تیم ما میتواند با در نظر گرفتن شرایط حال شما بعد از تحقیق و توسعه و بررسی عملکرد کار شما تا کنون با به دست آوردن ایرادات و بحران ها تمامی نقاط ضعف را به نقاط قوت تغییر داده و باعث رشد شما شود تا بتوانید یک بیزنس قوی را تجربه کنید .

آموزش اصولی و استاندارد مباحث میکسولوژی بارتندینگ بر اساس مدرسه بارتندینگ اروپا با متدها و جزییات بروز و کارآمد در بار ایران و اروپا .
آموزش اصولی فلیر بر اساس wfa آمستردام و ساخت روتین های شخصی .
آموزش قهوه و سنسوری زبان و کالیبر دستگاه و آرت های بیسیک و پروفشنال و آموزش رستری و بین شناسی

فروش سیروپ برند پی آر که این سیروپ تحت لیسانس لهستان می باشد و تمامی طعم ها بدون استفاده قندهای ترکیبی و اسانس تولید میشود به نسبت مواد اولیه با کیفیت بالا و رسپی استاندارد باعث بافت دهی به نوشیدنی و قهوه میشود و بدیهی است که این کیفیت و شدت بالا طعمی موجود باعث مزیت رقابتی این برند با مابقی برند ها میشود