راه اندازی 

امور صفر تا صد راه اندازی کافه رستوران مباحث تحقیق و توسعه از اولین قدم سپس ساخت کانسپت و بیزنس پلن و راه اندازی ق​​​​​​​سمت بار و آشپزخانه و بیکری و ... و آموزش و کنترل کیفی و در نهایت ساخت یک بیزنس قوی در صنف کافه و رستوران به همراه داشته باشد

بهینه سازی 

تیم ما میتواند با در نظر گرفتن شرایط حال شما بعد از تحقیق و توسعه و بررسی عملکرد کار شما تا کنون با به دست آوردن ایرادات و بحران ها تمامی نقاط ضعف را به نقاط قوت تغییر داده و باعث رشد شما شود تا بتوانید یک بیزنس قوی را تجربه کنید .

آموزش 

آموزش اصولی و استاندارد مباحث میکسولوژی بارتندینگ بر اساس مدرسه بارتندینگ اروپا با متدها و جزییات بروز و کارآمد در بار ایران و اروپا .
آموزش اصولی فلیر بر اساس wfa آمستردام و ساخت روتین های شخصی .
آموزش قهوه و سنسوری زبان و کالیبر دستگاه و آرت های بیسیک و پروفشنال و آموزش رستری و بین شناسی 

سیروپ 

فروش سیروپ برند پی آر که این سیروپ تحت لیسانس لهستان می باشد و تمامی طعم ها بدون استفاده قندهای ترکیبی و اسانس تولید میشود به نسبت مواد اولیه با کیفیت بالا و رسپی استاندارد باعث بافت دهی به نوشیدنی و قهوه میشود و بدیهی است که این کیفیت و شدت بالا طعمی موجود باعث مزیت رقابتی این برند با مابقی برند ها میشود 

سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش